Masthead header

Wie zijn wij?

Wij zijn Cojan van Toor en Patricia van den Bogaart. Twee bevlogen gekwalificeerde fotografen. De gemeenschappelijke passie voor mooie, tijdloze fotografie van hoog niveau waarbij kwaliteit en elegantie op de eerste plaats staat resulteert in een samenwerking die een perfecte aanvulling is in onze bruidsfotografie.
Iedere bruiloft leggen we op onze manier vast met altijd in ons achterhoofd wie jullie als persoon zijn en waar jullie waarde aan hechten. De versterkende factor hierbij is dat zowel een mannelijke als een vrouwelijke fotograaf jullie dag vastlegt. De individuele manier van kijken, interpreteren en registreren geeft een veel levendiger beeld van jullie trouwdag.

Wij werken dan ook niet vanuit het second shooter principe maar vanuit de afzonderlijke sterkte en als team. De kwaliteit van ieder wordt zo voor de volle 100% benut tijdens jullie trouwdag. Dit vertaald zich in een werkwijze waarbij op momenten samen gefotografeerd of individueel geassisteerd wordt om juist die momenten en de sfeer perfect om te zetten in jullie beeld. De visie is dan ook dat kwaliteit boven kwantiteit gaat waarbij de waarde van het beeld een belangrijkere rol speelt dan om alleen maar volume te produceren.

patricia van den bogaart - cojan van toor - cp weddings