Masthead header

wat te verwachten

– Worden alle foto’s nabewerkt?
We fotograferen in een digitaal negatief daardoor is nabewerken altijd noodzakelijk. Het resulteert in een optimale balans op alle facetten in de beelden. Daarnaast krijgen alle foto’s die voor het album geselecteerd zijn nog extra aandacht zodat deze geleverd worden in de signatuur van onze bruidsfotografie.

– Wat gebeurt er na onze bruiloft?
Dan begint voor ons het grote werk. Alle beelden worden ingeladen en er worden back-ups gemaakt. Daarna volgen er een aantal selectie rondes om uiteindelijk een album selectie te kunnen maken. We gaan een persoonlijke lay-out voor jullie trouwalbum maken. Er wordt goed opgelet dat alles aan bod komt en zeker niet in de laatste plaats dat de verhaallijn van jullie trouwdag op juiste wijze wordt weergegeven  in het trouwalbum. We plannen vervolgens een afspraak in de studio voor jullie albumproofing. Tijdens de albumproofing zoeken we een persoonlijke cover uit voor jullie trouwalbum. Passend bij jullie trouwdag en de bruidsfotografie. Tevens kan er een eventuele keuze gemaakt worden voor ouderalbums of andere geschenken naar wens. Vervolgens wordt alles gedrukt en gebonden door de boekbinder tot een kwalitatief hoogwaardig trouwalbum. Wanneer het trouwalbum binnen is volgt de detail afwerking en wordt het geheel nauwkeurig door ons gecontroleerd. Zodra alles klaar is nemen we contact op om een afspraak in de studio in te plannen voor jullie trouwalbum presentatie. Samen leveren wij jullie trouwalbum en sluiten het geheel op een passende wijze af.

– Hoeveel foto’s zitten er inbegrepen bij een bruidsreportage?
Dit is geheel afhankelijk van het pakket volgens jullie wensen. Houdt rekening met gemiddeld 150 foto’s voor 6 uur fotografie. Dit alles wordt vooraf uitvoerig met jullie besproken zodat uiteindelijk jullie bruidsfotografie wensen optimaal worden gerealiseerd.

– Zitten deze ook allemaal in het trouwalbum?
Ons streven is dat het trouwalbum klasse uitstraalt waarin de verhaallijn van de trouwdag wordt weergegeven. Om te voorkomen dat het een onsamenhangende verzameling wordt selecteren wij heel nauwkeurig waarbij de waarde en beeldinhoud van belang is. Voor een goede opmaak van een trouwalbum geldt veelal “less is more”. Alles moet perfect in balans zijn zodat jullie trouwdag stijlvol tot zijn recht komt in het trouwalbum.

– Leveren jullie alleen trouwalbums?
We beschikken over een moderne professionele fotostudio. Hierdoor kunnen we jullie voorzien van de meest uiteenlopende finishing producten. Alle geleverd  in onze vertrouwde hoogwaardige kwaliteit. Ook ligt het binnen onze mogelijkheden om mooie ouderalbums en vergrotingen te verzorgen in verschillende moderne finishing materialen of toepassingen. Zeker ook als cadeau voor jullie ouders, getuigen of naaste vrienden zijn er vele mogelijkheden.

– Kunnen we de bestanden ook aan andere leveranciers geven die een rol hebben vervuld op onze bruiloft?
We willen ook aan deze leveranciers de aandacht besteden zoals we die aan onze bruidsparen geven. Om jullie dit uit handen te nemen verzoeken we jullie om deze leveranciers naar ons te verwijzen zodat we in overleg kunnen kijken wat de wensen zijn en wat we voor hun kunnen betekenen.

Hebben jullie ook nog inspiratie materiaal voor onze bruiloft?
We hebben op pinterest een account speciaal voor jullie. Hier vindt je onze bruidsfotografie op terug maar ook inspiratie voor jullie bruiloft. We hebben hier oa inspiratie voor: bruidsboeketten, locatie styling, bruidstaarten, bruidsjurken, trouwringen, trouwkaarten, bruidskapsels, bruidsmake-up, bruidsschoenen en alles wat je toe kunt passen voor een bruiloft. Voel je vrij om ons hier te volgen, er zal regelmatig nieuw materiaal toegevoegd worden.

bruidsfotografie - house of amsterdam