Masthead header

Trouwen The Green Village, Nieuwegein, Houten

Het weer heeft vooraf iedereen al dagen bezig gehouden voor deze schitterende bruiloft. De dag was nl. vooral op buiten gericht. Weergoden waren gunstig gezind, het was prachtig weer!

We komen aan in de prachtige bruidssuite bij van der Valk in Houten waar de voorbereidingen net begonnen waren. Een gezellige drukte met gezonde spanning en vooral een leuke sfeer! De grote dag waar je als bruidspaar lang naar uitkijkt is dan eindelijk daar… maar geen stress. The Class Company had, zoals altijd, het weer keurig voor elkaar en de dag liep volgens het boekje.

Persoonlijk vind ik the getting ready van de bruid een hartstikke leuk moment van de dag… tutten met de meiden waarbij de sfeer al gezet wordt voor de rest van de dag. Samen kunnen wij, als bruidsfotografen, dan net de extra stappen zetten die zorgen voor hele mooie foto’s. De tijd vliegt en voor je het weet is de tijd daar dat je jurk aan mag… eindelijk na al die maanden het moment, nu wordt het echt. Tijd om ons op te splitsen. De bruidegom is ondertussen bezig met zijn voorbereidingen en kan niet wachten om zijn aanstaande vrouw te zien, de zenuwen worden alleen nog even op de proefgesteld.

R&M treffen elkaar voor het eerst bij het begin van de ceremonie in de tuin van The Green Village. Het geeft altijd extra lading aan het moment dat de bruid arriveert voor de gasten en voor haar de meest belangrijke persoon.. haar maatje, haar vriend… haar alles.

Een mooie ceremonie met een lach en een traan… met een persoonlijk verhaal hoe ze elkaar hebben leren kennen… voor ons eigenlijk als een mooie film want wie kan bedenken dat de kids in een restaurant ervoor kunnen zorgen dat het uiteindelijk kan eindigen in een mooie trouwdag… loved it!

De ceremonie loopt vloeiend over naar cake en bubbels om te toasten op dit prachtige paar, een moment van ontspanning, felicitaties en heerlijk bijkletsen met vrienden en familie, want trouwen doe je niet alleen. Trouwen doe je met de mensen die je dierbaar zijn.

Er is gelukkig nog even een moment voor ons om met het bruidspaar wat extra mooie beelden te maken… wij noemen een couple-sessie altijd quality time. Even los van alles, even samen genieten.

Ondertussen vonden de voorbereidingen plaats voor het diner wat sfeervol was maar bovenal gezellig en waar heel veel gelachen werd. Prachtige momenten die lang gekoesterd worden. Zoals met alles vliegt de tijd voorbij op een trouwdag dus voor we het wisten was het tijd om de gaan knallen op een superfeest! Wat een sfeer, wat een ambiance met een perfecte DJ en hele leuke gasten.

Lief bruidspaar, we vonden het heerlijk om jullie trouwdag vast te mogen leggen we willen jullie alle liefde, geluk en gezondheid wensen die je kunt bedenken.

Verder willen we iedereen bedanken die jullie dag onvergetelijk hebben gemaakt en voor ons om prettig mee te kunnen samen werken.

Veel liefs,
Cojan & Patricia.

 

jurk bruidsmeisjes in de raam bruidssuite van der valk moment tussen bruid, moeder en dochter voorbereiding bruidegom the green village getting ready bruidegom bruidsboeket in de bruidssuite van der valk houten met witte kussens op rond bed aantrekken bruidsjurk cadeau dochters tijdens getting ready bruidssuite van der valk houten, witte suite bruidsportret in de bruidssuite van der valk houten, witte bruidssuite hotelkamer tekstquote bruiloft the green village nieuwegein voor decoratie van de bruiloft first look tijdens de ceremonie the green village flowergirls tijdens de ceremonie aankomst bruid ceremonie the green village first look first look bruidspaar tijdens de ceremonie weggeven bruid vader van de bruid tijdens ceremonie moment tijdens ceremonie the green village nieuwegein trouwceremonie moment tijdens de trouwceremonie overzicht trouwceremonie the green village de kus tijdens trouwceremonie trouwambtenaar dirk zelenberg persoonlijke geloften trouwceremonie emotioneel moment geloften echte emotie tijdens de ceremonie bruidspaar en kinderen tijdens de trouwceremonie einde ceremonie naked cake bruidstaart met verse bloemen taart en bubbels the green village trouwen in nieuwegein aansnijden bruidstaart naked cake moment met dochters net na de ceremonie moment met dochters doorkijk tijdens bruidssessie in de tuin van the green village stoere bruidegom kussen onder sluier zussen moment groepsfoto bruid met vrienden moeder dochter moment speech bruidspaar tijdens diner speech bruidspaar tijdens diner emotie bij moeder speech bruidspaar tijdens diner genieten met vrienden tijdens diner the green village selfie moment tijdens bruiloft van kindjes genieten tijdens diner the green village schattig kindje tijdens ceremonie speech van de dochters van het bruidspaar kaart van zoontje speech van de dochters van het bruidspaar familiemoment tijdens diner vriendinnen tijdens bruiloft en wedding planner the class company speech van de dochters van de ouders vrijgezellenfeest aandenken vrijgezellenfeest aandenken in een fotoalbum moment with the girls tijdens de trouwdag trouwringen openingsdans bruidspaar verlichte dansvloer vader zingt tijdens openingsdans bruidsjurk omhoog doen op verlichte dansvloer partytime met vriendinnen partytime vrienden verrassing voor de bruidegom parttime vrienden bruiloft feestavond voor het bruidspaar feesten vrienden op feest feest zanger quincy dansavond feest bruiloft boeket gooien bruid boeket gooien bruid single lady beonce§ boeket gooien bruid en vangen vangen bruidsboeket dansen vrienden the green village feestavond dansen vrienden dansen en feesten dansen kinderen op feestavond bruiloft vriendinnen dansen feestavond bruiloft moment bruidspaar tijdens feestavond

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*