Masthead header

Trouwen in Dordrecht

Trouwen in Dordrecht dat was jullie wens!

Na een ontzettend leuk eerste gesprek in onze studio hoopten we dat we jullie bruiloft mochten fotograferen.

We waren dan ook blij toen we de mail ontvingen waarin jullie voor ons hadden gekozen. Het beloofde een bijzondere dag te gaan worden en die verwachting is zeker waargemaakt. Een mooie trouwdag waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

Ontspannen startte de dag voor Cora lekker in jullie eigen huis. De visagiste was al bezig met alle voorbereidingen om een bijzondere vrouw om te toveren tot een schitterende bruid. Gezonde spanning komt langzaamaan tevoorschijn. Het moment dat jullie elkaar gaan zien komt steeds dichterbij.

Menno was ondertussen, samen met de kinderen, al op weg voor jullie first look. Steeds een bijzonder moment. Na de first look was er een heerlijke lunch aan huis met jullie meest dierbare. Gezelligheid en genieten was hier zeker het sleutelwoord. Al snel werd het dan ook al tijd om verder te gaan richting Dordrecht voor de fotosessie. We hebben ontzettend veel lol gehad waarvan de reflectie volop terug te zien is in jullie foto’s. Samen plezier hebben, genieten van elkaar. Even een heerlijk met z’n tweetjes.

De daggasten zijn ondertussen al richting het Dordts museum waar de rest van de dag plaats zou vinden. Beginnend met een perfect en intiem diner in de salon met hele mooie momenten.

De avondgasten worden op passende wijze ontvangen met herauten voor de avondceremonie in de museumzaal. Speciaal voor deze gelegenheid fungeerde de burgemeester van Papendrecht daarbij als ambtenaar van de burgerlijke stand. Laatst genoemde gaf een zeer persoonlijke touch aan jullie trouwceremonie. In het bijzijn van de kinderen familie en vrienden volgde een volmondig JA.

Tijd voor het feest…. Met een warm onthaal werden jullie verwelkomt in de feestruimte door de gasten uiteraard met bubbels en taart. Na een schitterende openingsdans kon jullie knalfeest van start gaan! Het is tot het laatste moment er gezellig gebleven.

Blijf genieten van elkaar!

We zien elkaar weer snel.

Liefs,
Cojan & Patricia.
exclusieve verlovingsring schaap en citroen voorbereidingen bruid tijdens haar trouwdagvoorbereidingen van de bruid tijdens haar trouwdagvoorbereidingen van de bruid tijdens haar trouwdag door de visagistepronovias trouwjurk collectie 2017jurk bruidsmeisje bruiloft 2017aankomst bruidegom tijdens huwelijksdagtrouwen in dordrechttrouwen in dordrechttrouwen in dordrechttrouwen in dordrechttrouwen in dordrechttrouwen in dordrecht

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*