Masthead header

investering

– Wat is de investering indien jullie onze bruidsfotografie voor ons verzorgen?
Onze bruidsfotografie start vanaf € 1850,- voor 6 uur fotografie door 2 professionele, gekwalificeerde fotografen incl. geselecteerde en uitgewerkte bestanden welke op USB geleverd worden. Indien jullie graag een black label album verzorgd willen hebben behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. Ieder bruidspaar is uniek en vanuit die basis zijn we ook werkzaam. We willen jullie dan graag uitnodigen voor een kennismakingsgeprek in de studio zodat we jullie aansluitend een passende offerte op maat kunnen presenteren.  

– We willen dat jullie de bruidsfotografie voor ons verzorgen, wanneer kunnen we jullie dan reserveren?
Zodra jullie hebben besloten dat wij de bruidsfotografie voor jullie mogen verzorgen. Dit kan vooraf of aansluitend aan het kennismakingsgesprek zijn.

– Hoe ben ik er zeker van mijn datum gereserveerd is?
Wanneer jullie hebben besloten dat wij de bruidsfotografie mogen verzorgen dan is jullie trouwdatum definitief na ontvangst van de reserveringskosten. Dit is de bevestiging dat de trouwdatum exclusief voor jullie is gereserveerd.

– Hoe verloopt het betalingsschema?
De reserveringskosten ter hoogte van € 300,- worden aansluitend bij de boeking voldaan. De tweede termijn van 50% wordt direct na jullie trouwdag voldaan. Het restant bedrag van het pakket van jullie keuze wordt voldaan vooraf of bij aflevering van jullie trouwalbum.

We moeten onze bruiloft afzeggen, krijgen we de reserveringskosten terug?
We reserveren exclusief 1 bruidsreportage per dag. Gezien het feit dat het een custom service is kunnen de reserveringskosten niet worden geretouneerd omdat er een dienst voor is verleent en andere opdrachten niet aangenomen kunnen worden. Deze kosten vallen ook onder de annuleringsverzekering die jullie wellicht afsluiten voor de gehele trouwdag.

– Onze trouwdatum wordt verschoven, hoe verloopt het dan?
We kijken of we nog beschikbaar zijn voor jullie nieuwe trouwdatum. Mocht dit het geval zijn dan verzorgen we uiteraard de bruidsfotografie voor jullie. Mocht dit niet het geval zijn dan adviseren we jullie een passende collega om jullie trouwdag fotografisch vast te leggen.

– Waar is de studio gevestigd?
De studio is gevestigd in Oudewater aan de A12, centraal in Nederland niet ver van Utrecht.

– Wat is jullie werkgebied?
Waar jullie bruiloft plaatsvind. We zijn werkzaam in Nederland alsmede in het buitenland. Een destination wedding behoort dus zeker tot de mogelijkheden. We fotograferen vaak op unieke trouwlocaties. Hebben jullie dit in gedachten dan vernemen we het graag om de mogelijke wensen en opties te bespreken voor jullie trouwdag.

– Stel onze bruiloft loopt uit, kunnen jullie dan blijven?
Het is geen enkel probleem om langer te blijven voor ons. We zijn die dag exclusief beschikbaar voor jullie dus die ruimte is aanwezig. We hebben tarieven voor extra uren fotografie en zullen dit seperaat voor jullie factureren.

bruidsfotografie utrecht