Masthead header

facts

– Maken jullie geposeerde foto’s of juist niet?
Tijdens de fotosessie begeleiden we jullie, waar nodig, in natuurlijke poses om een optimaal resultaat te behalen. Wij hebben daar een ondersteunende rol, waardoor ook geen gedwongen opnamen. Zelf noemen we dit relax-possing. Tijdens de officiële momenten werken we registrerend en onopvallend. Hier sturen we niets aan maar leggen juist datgene vast wat zich voordoet. Steeds op zoek naar die speciale momenten.

– Jullie komen altijd met zijn tweeën?
Om onze kwaliteit te waarborgen is het altijd zo dat we samen fotograferen.

– Wie is dan de second shooter?
Geen van beide. Door onze ruime ervaring weten we wie het sterkst is op welk onderdeel en dat benutten we optimaal. Dit betekent dat we soms samen fotograferen maar soms elkaar juist assisteren om het perfecte beeld te creëren.

– Maken jullie wel familiefoto’s?
Ja, afhankelijk van jullie wens hierin. Vanuit onze ervaring hierin maken we een passend voorstel en bespreken graag de finishing mogelijkheden met jullie voor een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag.

– Familieleden die mee fotograferen?
Geen probleem maar het kan zijn dat ze belangrijke momenten missen tijdens jullie trouwdag. Dit zou jammer zijn. Het zijn immers ook jullie gasten. In jullie belang is ons advies om hier goed over na te denken. Tijdens de fotoreportage werkt het niet vanwege de afleiding naar jullie toe. We zijn al met twee fotografen en voor ons is het belangrijk om onze fotografie, in vaak beperkte tijd, tot zijn recht te laten komen waarbij jullie samen genieten en aandacht voor elkaar hebben. Als er meerdere personen aanwezig zijn geeft dit vaak onrust en verkeerde afleiding. We zijn met een mannelijke en een vrouwelijke fotograaf dus voor het verzorgen van de jurk en de styling die op dat moment misschien nodig is zijn we al samen. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en dit verloopt dan ook snel zodat jullie kunnen blijven genieten van jullie tijd samen.

– Er staan veel beelden op waarin duidelijk licht en schaduw samenkomen, is dit altijd zo?
Dit is de signatuur van onze fotografie en dus iets wat wij bewust opzoeken. We willen niet alleen jullie trouwdag vastleggen als waardevolle herinnering maar juist door het lichtgebruik daar de accenten leggen die het geheel versterken. Juist deze stijl van bruidsfotografie draagt er zorg voor dat jullie trouwdag stijlvol en elegant wordt vertaald in beeld.

bruidsfotografie utrecht