Masthead header

bruidsfotografie Puur, Diemen

Vorig jaar tijdens het huwelijk van de broer van Jeffrey hebben we elkaar voor de eerste keer ontmoet. Tijdens een kort moment zijn er snel wat woorden gewisseld over jullie aanstaande huwelijk en wat wij daarin voor jullie konden betekenen.

Na een prettige gesprek in onze studio waarin jullie trouwplannen deelden, bleek al snel dat het een mooie trouwdag zou worden waarin relaxed en heerlijk samen genieten een centrale rol zou spelen. Jullie waren er dan ook snel uit dat wij jullie huwelijk vast mochten leggen.

Op de mooie trouwlocatie PUUR hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven en was het een heerlijk samenzijn met familie en vrienden. De eerste ontmoeting vond plaats aan het begin van de ceremonie zodat het voor zowel Jeffrey als jullie gasten een verassing was om Martine voor de eerste keer te zien als bruid. Een prachtige bruid kunnen we wel stellen. In een schitterende jurk van Maggie Sottero en een perfecte verzorging van haar en visagie door Debby van de Beautiful Bride Company. Onze ervaring en ook nu weer, dit zijn de toppers in hun vak.

Een mooie persoonlijke zonovergoten buitenceremonie volgde. Na de ceremonie was er een gezellige toast die voor jullie overging in een moment om even samen aan de drukte te ontsnappen. Genieten van de omgeving en ontspanning terwijl wij ondertussen die mooie momenten vast konden leggen als aanvulling op het losse karakter van jullie bruiloft. Het resulteerde in een relaxte reportage met prachtig licht. De ambiance van PUUR biedt hiervoor volop mogelijkheden om mooie foto’s te maken.

Langzaamaan werd het tijd om aan tafel te gaan voor de sitting-down barbecue. Mooi gedecoreerde tafels stonden hiervoor al klaar met o.a. bloemwerk van Donflorito. De buitenkeuken met verse bereide hapjes maakte de de Italiaanse sfeer compleet.

Na een kort opfris moment tijd voor het feest.  Een mooie openingsdans volgende welke naadloos overging in een avond vol met gezelligheid en plezier. Passend bij jullie, genietend van elkaar en alle lieve mensen om jullie heen.

Zeker niet in de laatste plaats door het prachtige weer is jullie trouwdag helemaal geworden wat jullie voor ogen hadden. Een hele relaxte dag waarin er veel tijd was om te kunnen genieten.

We willen jullie nogmaals bedanken dat we jullie huwelijk vast mochten leggen en geniet nog van jullie schitterende huwelijksreis Down Under!

Veel liefs en geluk,

Cojan & Patricia

©cpweddings.nl

©cpweddings.nl

©cpweddings.nl

©cpweddings.nl

©cpweddings.nl

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*