Masthead header

bruidsfotografie, Amsterdam

De dag begon ontspannen voor jullie. Geen getting ready stress maar lekker in je eigen tempo de voorbereidingen treffen en waarom zou je ook. Het is immers je trouwdag en daar moet je rustig van kunnen genieten zodat deze niet geheel aan je voorbij gaat. The first look en de bruidsfotografie was gepland in het Rembrandpark in Amsterdam waar jullie zelf graag komen. Een plek dus met betekenis. B. stond te wachten vlak achter de brug waar E. vandaan zou komen. Patricia stond haar op te wachten, nog snel een paar beelden in jullie mooie trouwauto en dan was het grote moment daar, jullie zouden elkaar voor het eerst in jullie trouwkleding zien. Altijd een bijzonder en spannend moment. Een moment waarvan wij als bruidsfotografen altijd aangeven, geniet van elkaar en let niet op ons. Gelukkig was het echt jullie moment zodat we mooie beelden hebben kunnen maken waarin de liefde die jullie voor elkaar voelen duidelijk zichtbaar op is, want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Het park bood zeker mooie plekjes om de reportage verder voort te zetten dus ver hoefde we niet te gaan voor jullie reportage moment samen. Lekker wandelen, genieten van de zon en van elkaar. Kortom alle ingrediënten om schitterende beelden te maken. De tijd vloog dan ook voorbij, ondanks het frisse windje wat er stond en al snel werd het tijd om richting het West-Indisch Huis te vertrekken waar jullie trouwceremonie plaats zou vinden. Er was voldoende tijd ingepland zodat jullie nog even een moment hadden om je terug te trekken voordat de ceremonie van start zou gaan. De gasten kwamen langzaam binnen druppelen om zich gereed te maken voor de ceremonie. Nog enkele familiefoto’s werden er geschoten en jullie persoonlijke Babs Andrea Schipper was ondertussen ook gearriveerd wat betekend dat het tijd werd om richting de trouwzaal te vertrekken omdat het grote moment daar was.

Een schitterende zaal welke voorzien was van prachtige bloemen door Season Flowers in de themakleuren van jullie dag. Vele daggasten waren aanwezig om dit bijzondere moment bij te wonen, samen met jullie en jullie zoontje natuurlijk niet te vergeten. De bruidegom werd begeleid door zijn moeder en de bruid zoals het traditioneel verloopt door haar vader. Jullie Babs verzorgde een persoonlijke ceremonie waarin zeker humor aanwezig was maar ook een moment om serieus stil te staan bij de bijzondere mensen in jullie leven. Uiteraard werd jullie zoontje niet vergeten want ook hij mocht een “handtekening” zetten. Daarna was het echt, jullie zijn man en vrouw!

Na de ceremonie was het tijd om te ontspannen en bij te praten met de vele gasten die er voor jullie waren. Leuk detail waren alle rozen welke de gasten hadden ontvangen zodat jullie precies wisten wie je al wel en wie je nog niet had gesproken. De zoettafel, verzorgd door Sugarlipscakes, stond ondertussen ook klaar voor degene die wat trek hadden gekregen van alle feestelijkheden. De borrel geeft ruimte om sfeerbeelden vast te leggen en omdat we met zijn tweeën samenwerken kan de ander jullie trouwringen en andere details te fotograferen welke met zorg zijn uitgekozen.
Jullie wens was om binnen in het West-Indisch huis ook nog enkele foto’s van jullie samen te hebben dus uiteraard hebben we hier gebruik van gemaakt. De locatie leent zich hier schitterend voor met prachtige lichtinvallen wat zorgt voor mooie sfeervolle beelden.
Aan alle wensen die jullie hadden uitgesproken fotografisch gezien hebben we een hele mooie invulling kunnen geven en voor ons sloot de dag zich af voordat jullie aan je diner konden beginnen. Een glimp hebben we nog wel opgepakt van jullie prachtige diner zaal welke uiteraard ook was voorzien van schitterende bloemen. Wij weten zeker dat jullie heerlijk hebben genoten van een perfect diner en jullie familie en vrienden.

We willen jullie nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat wij jullie trouwdag vast mochten leggen en nogmaals onze gelukwensen voor jullie. Blijf genieten van elkaar.
Cojan & Patricia

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*