Masthead header

Bruidsfotografie Amsterdam, The College Hotel | CP Weddings

Een schitterende dag met alle elementen die je je als bruidsfotograaf maar kan wensen namelijk emotie en sfeer! Het was zo ontzettend mooi om getuige te mogen zijn van de liefde die jullie voor elkaar voelen. Jullie grote dag begon heerlijk ontspannen in een relaxte sfeer. De visagiste van The Beautiful Bride company was bezig met de laatste voorbereidingen voor haar en make-up. Altijd een mooi bijzonder moment om een vrouw te zien transformeren naar een prachtige bruid. Gezonde spanning wordt zichtbaar wat resulteert in foto’s die het verhaal vertellen van dat moment. Nog een paar kleine handelingen en daarna het grote moment, de schitterende trouwjurk van bruidsmodezaak Bloomfeld waarvan alles klopte tot in de puntjes. Kortom een plaatje van een bruid. De first look was dan ook boordevol gevoel en geluk. Zeker een moment om te koesteren.

The College Hotel is een schitterende locatie die zich uitstekend leent om wat foto’s te verzorgen voor een fotosessie moment tussen bruid en bruidegom en daar hebben we dan ook zeker gebruik van gemaakt. Mooi licht stroomde binnen wat de beelden kracht en gevoel bijzet. Even een moment samen genieten, samen ontspannen voordat jullie gasten jullie gaan ontmoeten.

Dit liep naadloos over in een heerlijke lunch met jullie daggasten voordat we aan boord gingen van een mooie salonboot. Een ceremonie geleidt door Dirk Zeelenberg. Een ceremonie met een lach en een knipoog. Heerlijk ontspannen varend over de Amsterdamse grachten met prachtig weer. De tocht over de grachten leidde uiteindelijk naar jullie eindbestemming voor die dag, Verbijsterend aan de Herengracht. Een schitterende sfeervolle locatie met een heerlijke keuken. Ontspannen aan tafel, table-magic met humor die zijn vak prima verstaat. Een aantal persoonlijke speeches van dierbare ouders met daarbij een mooie knipoog naar jullie jongere jaren.

Kortom een trouwdag die ook bij ons een mooie indruk heeft achtergelaten en jullie als stel samen een onuitwisbare indruk. De liefde die jullie samen hebben is voor ons gevoel zoals liefde hoort te zijn tussen twee mensen.
We willen jullie dan nogmaals van harte feliciteren en blijf vooral genieten van elkaar zoals jullie op je trouwdag hebben gedaan.

Liefs,
Cojan & Patricia.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*