Masthead header

Bruidsfotograaf Twente | Het Laer Ommen

De avond voor de bruiloft vertrokken we al richting Twente. Vroeg en fris klaar voor de reportage van de grote dag van I & R. We troffen al gezellige bedrijvigheid aan op de slaapkamer van de meiden. Ik begon alvast wat sfeer vast te leggen van alles wat er gaande was. Cojan verkende ondertussen de plek voor de first look zodat we deze optimaal vast konden leggen en concentreerde zich aansluitend op de aankomst van de bruidegom.

Een schitterende vrouw werd ondertussen getransformeerd naar een prachtige bruid geholpen door haar zussen uiteraard. Het blijven bijzondere momenten om vast te mogen leggen. Het giebelen ging langzaam over in wat gezonde zenuwen want langzaamaan werd duidelijk dat haar grote liefde onderweg was… Nog wat laatste handelingen en toen werd het echt tijd om elkaar te treffen. Een bijzonder moment met voelbare emotie. Een grote kerel met een heel klein hartje bleek weer die dag. Kortom een heerlijk stel wat voor elkaar bestemd is.

Vlak voor vertrek naar Het Laer in Ommen voor de fotosessie en ceremonie begon het wat licht te regenen. Het mocht de pret zeker niet drukken. Daar weten we nl. wel raad mee. Het is een van die vele momenten of situaties dat samen fotograferen een duidelijke meer waarde heeft. Tussen de buitjes door prachtig zonlicht, voor ons meer dan voldoende ingrediënten om heerlijk mee aan de slag te gaan. Een plezierige fotosessie waarin we veel gelachen hebben en I & R heerlijk kon genieten van elkaar. Even een rustig moment samen op een trouwdag die vaak voorbij vliegt.

Aan de voorzijde van de schitterende trouwlocatie Het Laer verzamelde zich de eerste gasten al. Het moment om de sessie af te ronden zodat jullie nog even wat tijd voor jezelf hadden voordat de ceremonie van start zou gaan.

Een ontspannen ceremonie met een BABS welke een groot gevoel voor humor tijdens jullie huwelijksvoltrekking. Doorspekt met veel mooi dialect en daarbij weer enorm gelachen. Afgesloten met nog wat vrolijke wijze raad voor een goed huwelijk zoals dat vaak gaat, maar wij weten zeker dat het wel goedzit tussen jullie.

Tijd voor de felicitaties, bruidstaart en een drankje. De royale veranda van Het Laer is hier een prima plek voor.

Op naar de Kampkuiper in Hardebrinkbroek voor het vervolg van de dag een prima locatie. Na een heerlijk diner werd het tijd om los te gaan met een spetterende feestavond. Een grote live band, een prettige sfeer, gezellige dansmuziek. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd feest met letterlijk als klap op de vuurpijl een kleurrijke vuurwerkshow als afsluiting.

De gastvrijheid was voelbaar in het Oosten van het land! Wij hebben er van genoten om jullie bruiloft vast te mogen leggen en willen jullie nog heel veel liefde en geluk wensen met elkaar.

Cojan & Patricia.

 

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*