Masthead header

bruidsfotograaf Alta Ripa II, Oud Turnhout

Op misschien wel de warmste dag van 2015 mochten we een schitterend huwelijk verzorgen onder leiding van The Class Company. Alles tot in de detail verzorgd zodat het bruidspaar maar 1 ding hoefde te doen; Genieten van hun werkelijk sprookjesachtige trouwdag.

Onze dag begon op de locatie waar the getting ready plaatsvond en de eerste voorbereidingen al gestart waren. Een schitterende Vera Wang jurk hing te wachten totdat de bruid zover was dat deze adembenemende jurk getoond werd aan de gasten en de belangrijkste voor haar die dag, de bruidegom!

Een heerlijke relaxte ochtend, iets wat zeker het gevolg is van de goede voorbereidingen. Nadat het magische moment daar was, de transformatie van een vrouw naar een schitterende bruid en met haar eigen woorden, nu kan ik mijn glazen muiltjes aan… vertrok het gezelschap richting de trouwlocatie Alta Ripa II. Het team van de styling en bloemist hadden het werkelijk prachtig verzorgd en alles klopte tot in de puntjes. Een prachtige buiten ceremonie waarbij de warmte toch goed te doen was. Er waren parasolletjes en kleine waaiertjes om voor wat verkoeling te zorgen. Een mooie persoonlijke ceremonie gevolgd door een spectaculair vertrek per koets.

De dag werd voortgezet met een klein fotomoment voor het bruidspaar en een toast en borrel want langzaam overvloeide naar een heerlijk diner opgeluisterd door schitterende muziek van o.a. Jennifer Ewbank en met een spectaculair entree van de bruidstaart.

In een ander gedeelte van de hoeve vond de opbouw plaats voor de knallende en met recht swingende feestavond. Prachtig lichtplan, uiteraard mooi bloemwerk en een dansvloer die naar onze mening alleen maar een oprechte aanrader is op je feest!

Vanaf het diner verplaatste de gasten zich langzaam richting de feestruimte waar de rest van het avondprogramma plaats zou vinden. Het feest werd geopend met een perfecte openingsdans van het bruidspaar welke muzikaal ondersteund werd door niemand minder dan Glennis Grace. Wat een stem, wat een zangeres! De sfeer zat er direct goed in en werkelijk iedereen genoot vanaf het eerste moment.

Wij wensen het bruidspaar alle liefde en geluk samen, blijf deze dag lang koesteren. Daarbij ook de complimenten aan The Class Company voor de perfecte organisatie van deze mooie trouwdag.

Cojan & Patricia.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*