Masthead header

referenties

bruidsreportage Zeist

“De perfecte dag wil je natuurlijk perfect vastgelegd hebben. We kozen ervoor om voor Cojan en Patricia te gaan, mede omdat we hen eerder al aan het werk hadden gezien. De samenwerking was vanaf het begin erg prettig. Met hun ervaring hebben ze tips gegeven om de dag prettig te laten verlopen en hebben ze geholpen onze wensen qua reportage te ontdekken. Een typerende opmerking was “Laat het een weergave worden van jullie dag zonder er een Donald Duck van te maken”. Dat resulteerde in een gebalanceerde reportage van begin tot eind en geen stapel foto’s. De combinatie van Cojan en Patricia zorgde ervoor dat veel verschillende beelden vastgelegd zijn. Enerzijds doordat je eenvoudigweg meer ziet met z’n tweeën, anderzijds doordat een vrouw/man andere dingen opvalt.

Onvermoeibaar hebben zij onze dag op een manier vastgelegd die ons steeds weer het gevoel van de dag terugbrengt. Ze bleven gaan voor de perfecte foto’s met een resultaat wat meer was dan we hadden verwacht. Wat ons erg aanspreekt is dat zij zich haast onzichtbaar door de groep bewogen en daardoor échte beelden met oprechte emoties hebben vastgelegd in plaats van geposeerde foto’s.

Wat we ook erg hebben gewaardeerd is dat tijdens het feest al een aantal foto’s beschikbaar was voor een eerste impressie. Ook onze gasten hebben hiervan genoten. We hebben het hele proces ervaren als een feestje. Het gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden. Patricia en Cojan hebben ons geholpen onze droombruiloft te realiseren en hebben ervoor gezorgd dat we hier nog dagelijks van kunnen genieten.”

Lisette & Harold, Zeist (NL)


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

bruidsfotografie Ijsselstein

“Wat wij in een verhaal omschreven, werd in 3 woorden samengevat; Sfeer, Details en Emotie.
Dat is wat is vertaald naar de perfecte foto’s voor ons. We voelden ons gehoord in alle gesprekken wat heeft geresulteerd in een onbetaalbaar eindresultaat. Ook de totale rust, geduld en ongekende gastvrijheid bij deze gesprekken hebben wij ervaren als zeer fijn.

Tijdens de ’fotoshoot’ hebben we enorm genoten en gelachen en niets meegekregen van de fotografie. Echt fantastisch!

Oprechtheid en balans zijn kernwoorden voor CP Weddings. Bij het openen van het trouwalbum start voor ons dè dag opnieuw.”

Jaimy & Robert, IJsselstein (NL)


_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

bruidsreportage Oudewater

“We willen jullie ontzettend bedanken voor de prachtige foto’s die jullie op onze trouwdag hebben gemaakt. Het resultaat is super en precies zoals we het ons hadden voorgesteld.

Jullie zijn een goed op elkaar ingespeeld team. De ideeën die jullie hadden en de rust die jullie uitstraalde maakte het voor ons ook makkelijker. Bedank voor alles!”

Lisette & Nils, Düsseldorf (D)


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

bruidsfotografie Gouda

“Wat voor ons belangrijk was met betrekking tot onze bruiloftsreportage, was niet alleen vakmanschap en stijl, maar zeker ook de persoonlijke benadering. Geen standaard praatjes en plaatjes, maar goed luisteren en reageren op onze wensen en middels een dialoog duidelijk van te voren alle mogelijkheden bespreken. Wij hebben gekozen voor de duo-fotografie, omdat situaties vanuit twee oogpunten ons erg mooi leken en achteraf ook bleken.

Cojan en Patricia zijn gedreven, rustig, onopvallend aanwezig, flexibel en weten elk moment vast te leggen op een authentieke wijze. Overtuigd door eerder geleverde producties van hun hand, hebben wij ons in het volste vertrouwen overgegeven aan hun expertise en oog voor detail, door hen de vrijheid te geven een selectie voor zowel het gebonden album, als ook de bedankkaaren te maken. Alle resultaten zijn naar volle tevredenheid omgezet.

De foto’s zijn afwisselend kleur en zwart-wit, geven de emoties van onze dag weer, hebben de beweging professioneel vastgelegd, stralen rust, vreugde en liefde uit en vormen in hun samenstelling één prachtig geheel. Wij zijn enorm blij met het hele proces: van voorbereiding, tot uitvoering, tot oplevering en nazorg. Als je alleen genoegen neemt met het beste en geen concessies wilt doen aan kwaliteit en service, dan kies je voor Cojan & Patricia.

De briljant blijvende herinnering doet ons de mooiste dag met plezier keer op keer herbeleven.”

Tirza & Yunis, Bonn (D)


_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________